Nyhet

Sweden Rock växer

Men antalet biljetter kvarstår.

I samarbete med Sölvesborgs Kommun, som är markägare för Sweden Rock Festival, kommer nu festivalområdet att utökas. Festivalområdet kommer i sommar att vara 70 000 kvadratmeter stort, vilket innebär en ökning med 20 000 kvadratmeter. 

I ett pressmeddelande förklaras utökningen:

"Detta innebär att vi lagom till vårt 20-årsjubileum för första gången kan tillhandahålla en food court med sittplatser i en lite lugnare miljö, ett ännu större matutbud, en extra bar, bättre möjligheter för våra samarbetspartners att visa upp sig och mycket annat. Det vi vill uppnå med utökningen är en kombination av möjligheten att ta en andningspaus i festivalen och ett trevligt upplevelseområde, något vi är övertygade om kommer att förbättra festivalupplevelsen för våra besökare."

Men trots att festivalområdet blir större, kommer antalet biljetter inte att öka. Detta beror på att områdena kring scenerna inte har blivit större och arrangörerna är nöjda med den publikkapacitet som konserterna har idag.

Biljettläget ser ut som följande:

4-dagarsbiljett: Slut

3-dagarsbiljett: Finns

1-dagsbiljett 8 juni: Slut

1-dagsbiljett 9 juni: Finns

1-dagsbiljett 10 juni: Finns

1-dagsbiljett 11 juni: Slut

Sweden Rock Festival pågår mellan den 8-11 juni. Klara artister för festivalen: Ozzy Osbourne, Judas Priest, Thin Lizzy, Helloween, Whitesnake, The Cult och många fler.

För biljettinformation, kika in på GAFFA.se/live.

ANNONCE