Nyhet

Extraspelningar med The Sounds

Besöker två städer till i Sverige.

GAFFA har tidigare skrivit att The Sounds kommer till Stockholm på skottdagen nästa år. Nu får även Göteborg och Malmö besök av det hårt turnerande bandet. Fredag 27 januari infinner sig The Sounds i Trädgårns lokaler i Göteborg, och 28 januari på Kulturbolaget i Malmö. 

The Sounds gav tidigare i år ut "Something to Die For". Albumet är producerat av bandet själva och ett par låtar från den har använts i soundtracket till filmen "Scream 4".

"Something to Die For" fick tre stjärnor i betyg av GAFFAs Jack Hildén:

"Jag har alltid uppfattat The Sounds som motsvarigheten till landslagets Christian Wilhelmsson. De känns igen på en så kallad osvensk spelstil. Redan i bandnamnet vandrar man på upptrampade, amerikanska stigar." Hela recensionen finns här

Spelningarna i Göteborg, Stockholm och Malmö är en del av The Sounds omfattande Europaturné som sträcker sig från 31 januari i Hannover, Tyskland, till 3 mars i Helsingfors, Finland.

Biljetterna släpps 14 december klockan 10.00. Biljetterna till Stockholmsspelningen 29 februari finns på GAFFA Live nu, via den här länken.

ANNONCE