Nyhet

WU LYF till Sverige

Manchesterkillarna intar Kägelbanan i mars.

Lördagen den 3 mars besöker de hajpade engelsmännen i WU LYF Sverige för en spelning på Kägelbanan i Stockholm. Senaste gången bandet spelade i Sverige var i somras på Trädgår'n under Way Out West, en konsert som GAFFAs David Winsnes belönade med högsta betyg:

"De håller fast ganska rejält vid samma formel, samma ljudbild låtarna igenom, men de gör det med en frenesi och lusta som i en vacker värld hade varit obligatoriskt på klubb. Vare sig det handlar om världens nationalsång We bros utan t-shirt, L Y F i en knockoutinledning, allsång under Spitting Blood, inlevelsefulla Dirt eller den med titeln sammanfattande Heavy Pop. Det här är flaggskeppet på världens intressantaste gitarrockscen just nu." Läs hela recensionen här.

WU LYF bildades 2008 i Manchester, England och släppte debutalbumet "Go Tell Fire to the Mountain" i år. Enligt Wikipedia uttalas bandnamnet "Woo Life" och står för "World Unite Lucifer Youth Foundation". Bandet odlade tidigt en mytbildning om sig själva genom att inte ställa upp på intervjuer eller gå ut med särskilt mycket information om deras verksamhet. GAFFA fick dock en intervju med bandet i somras. Läs den här.

Biljetterna släpps i morgon fredag 9 december kl 09.00.

ANNONCE