Nyhet

Peace & Love-minnen med Miss Li

”Det var chockerande känslomässigt”.

– Jag har varit här ända sedan festivalens begynnelse, så det känns lite konstigt att komma hit sista dagen. I början hade Peace & Love lite dåligt rykte, men det har vänt med tiden och nu förknippar alla Peace & Love med Borlänge och som något positivt.

Jag minns min första Miss Li-spelningen. Det var som ett startskott och väldigt speciellt. Chockerande känslomässigt. Vi trodde inte att någon skulle komma, men det kom massor.

Vi hade ett demoband när jag var sjutton år som spelade på Peace & Loves första år. Jag tänker inte säga vad vi hette för det blir så pinsamt om någon kollar upp det, haha. I och för sig vet jag inte vad vi hette då, för vi bytte namn hela tiden. Men det var ju väldigt spännande hur som helst. Jag kommer ihåg att vi hade en halvtimme på oss att spela, men det var något tekniskt problem så vi hann bara med en och en halv låt. Det var på en sån där demoscen och vi var bara orutinerade. Det var så demo det kunde bli. Men vi tyckte det var ballt ändå.

Annars har jag jättemycket härliga minnen från alla år på Peace & Love, även efterfesterna som hölls i bryggeriet under några år var jättemysiga. Jag gick alltid därifrån sist av alla, vid tio på morgonen.

Miss Li påbörjar sin Sverigeturné ikväll på Peace & Love, klockan 22:15 på Eldoradoscenen.

ANNONCE