Nyhet

Universal och Comhem bygger musikaliska broar

Presenterar spelningar och ny musikkanal.

Svenska Universal Music och Comhem har inlett ett samarbete som innefattar arrangemang av konserter och lanseringen av en ny musikkanal vid namn Digster Play.

Digster Play kommer att ligga i ComHems On Demand-tjänst och visa musikvideor i olika typer av spellistor samt ha en interaktiv funktion där tittaren kan få veta mer om och höra mer av artisten. Man kommer även att kunna ta del av intervjuer med artister och de filmade live-spelningarna.

– Med det här samarbetet tar vi in musik i ComHems erbjudande på ett helt nytt sätt och gör musik till en större komponent i vår On Demand-tjänst. Dessutom ser vi fram emot att kunna bjuda våra kunder till de spelningar vi kommer arrangera tillsammans med Universal Music, oavsett om de deltar på plats eller tittar på spelningarna i On Demand blir det något extra att ge tillbaka till våra kunder, vilket känns roligt säger Annika Sten Pärson, försäljnings- och marknadsdirektör på Com Hem.

Med start i augusti i år kommer man att börja arrangera de spelningar som ska visas på kanalen. Först ut blir en konsert med Jessie J i Stockholm. 

ANNONCE