Nyhet

Viktigaste musiknyheterna – v 23

Vi har samlat veckans snackisar.

The Big 4 på TV

Publicerad: tisdag 2011-06-07

När biljetterna till The Big 4 – Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax – släpptes sålde de slut på en gång. Nu har du som inte fick biljett chansen att se giganterna på TV.

Den 3 juli direktsänds konserterna från Ullevi i SVT.

Die Antwoord-medlem död

Publicerad: onsdag 2011-06-08

Die Antwoord från Sydafrika dök för ett par år sedan upp som en frisk fläkt på hiphop-himlen och släppte den hajpade singeln "Enter The Ninja". Nu har deras rappare Leon Botha gått ur tiden, endast 26 år gammal.

Filmvisning på Way Out West

Publicerad: onsdag 2011-06-08

En ny kanal för svensk film håller på att bli till. I år planerar Way Out West, med projektledare Svante Tidholm i spetsen, att sätta upp ett filmprogram.

– Tanken är att bredda festivalen. Men om det ska vara film måste den kunna mäta sig med musikprogrammet. Det måste vara riktigt bra filmer, säger Svante Tidholm.

Den svenska popeliten till Allsång på Skansen

Publicerad: torsdag 2011-06-09

I veckan gick SVT ut med årets bokningar till Allsång på Skansen och i den listan finner man en stor samling popartister och namn som har florerat på GAFFAs sidor här på nätet, men även i magasinet.

Håkan Hellström avslutar på Liseberg

Publicerad: torsdag 2011-06-09

Bara några dagar efter den bejublade spelningen på Slottsskogsvallen i Göteborg står det klart att Håkan Hellström avslutar sin sommarturné på Liseberg. Enligt Liseberg.se sker konserten 16 september.  

ANNONCE