Nyhet

Jay Electronica samarbetar med Mobb Deep

Släpper låt genom tv-spel.

Det senaste halvåret har den omtalade rapparen, Jay Electronica, suttit i studion och knåpat på vad som ska bli hans debut på Jay-Z's skivbolag Roc Nation. Nu har låten "Call Of Duty: MW3" spridits via nätets kanaler. Ett spår Jay Electronica har gjort tillsammans med hiphop-ikonerna i Mobb Deep och som är med i det kommande tv-spelet med samma namn som låttiteln. Det spekuleras också i nuläget om spåret kommer att vara en del av Jay Electronicas kommande album, som bland annat lär gästas av bland andra J. Cole.

Jay Electronica, Timothy Elpadaro Thedford, är en amerikansk rappare som uppmärksammades för mixtapen "Act 1: Eternal Sunshine (The Pledge)" och den Just Blaze-producerade singeln "Exhibit C". Sedan november 2010 har han varit medlem i Jay-Z's Roc Nation.

Mobb Deep (M.O.B.B.) består av hiphop-duon Kejuan "Havoc" Muchita och Albert "Prodigy" Johnson. De bildade Mobb Deep i Queensbridge i Queens, New York, och är förmodligen mest kända för de framgångsrika album som producerades under mitten och slutet av 90-talet: "The Infamous",  "Hell on Earth" och platina-säljande "Murda Muzik".

Lyssna på Jay Electronicas och Mobb Deeps samarbete här.

ANNONCE