Nyhet

GAFFA september ute nu

Ett nytt nummer av GAFFA finns från och med idag att hämta gratis i skivbutiker, caféer, spelställen, klädbutiker och bibliotek över hela landet.

Efter en hektisk festivalsommar kan vi nu rikta in oss på hösten och alla dess spännande skivsläpp. I GAFFAs september-nummer har vi stämt träff med storheter som Melissa Horn, låtskrivaren, poeten och krönikören Mattias Alkberg, metalrävarna Opeth som har funnit sig i det progressiva och Ane Brun som fann inspiration från arabvärldens revolutionsvåg.

Under Spotsektionen möts vi av Henric de la CourYvonnes och Strip Musics frontare som valt att gå solo. Här träffar vi även på A Beautiful Friend, Alice Gold och Azure Blue. Vi stiftar även bekantskap med The Drums, Death Destruction och Invasionen på nyhetssidorna.

Månadens demo blev *trumvirvel* Promises Promises! Ett annat lyckat bidrag till demohörnan var den här gången Rosvo. Gruppen som har tagit hjälp av Peter Dolving från The Haunted. GAFFAs demoredaktör, Patrik Wirén, kallade musiken på skivan för "metalpåverkad hardcore" och applåderade bandets uppskruvade intensitet. Exklusivt via GAFFA kan man nu ta del av gruppens spår "Start Chopping". Högerklicka på den här länken här och spara som.

Idag, 1/9, sker en releasefest på Mornington Hotel i Göteborg, där ingen mindre än Henric de la Cour gör en spelning och bjuder på sitt nya material. Festen kör igång kl. 18. Väl mött!

ANNONCE