Nyhet

Kylie Minogue i 3D

Popprinsessans megashow ”Aphrodite – Les Folies” blir film.

28 november ger skivbolaget Parlophone ut en konsertfilm som visar upp Kylie Minogues omtalade show "Aphrodite – Les Folies". Filmen är inspelad på O2 Arena i London,  7 – 8 april i år.

Turnén, som följde hennes albumsläpp "Aphrodite", är Kylie Minogues mest ambitiösa verk hittills. Under loppet av 150 dagar besökte hon 27 länder och gav totalt 77 konserter.

GAFFA:s Fredrik Franzén tog sig an Kylie Minogues "Aphrodite" när det begav sig, juni 2010. Skivan fick tre av sex stjärnor, med motiveringen:


"Att kritisera Aphrodite för att sakna djup är lika dumt som att klaga på det ytliga psykologiserandet av Optimus Prime i Transformers. Att nämna att 12 minst sagt lika floorfillers i rad är tröttsamt känns onödigt. Och fel. Kylie låter och är precis som Kylie vill låta och vara. Tänk Tingeling i cheerleaderdräkt. Tänk ett mellanting mellan Pez och ecstasy."

Aphrodite-showen kommer på dvd i en normal och i en limiterad utgåva (båda innehåller en cd med musiken). Den ges även ut på blu-ray, där showen spelas upp i 2D, alternativt 3D.

ANNONCE