Nyhet

Het housestjärna till Summerburst

Festivalen har bokat till sig en av världens mest omtalade producenter.

Inflytelserika DJ Mag har rankat honom som den sjätte hetaste dansmusikproducenten, de senaste åren har han lärt känna storheter som Tïesto genom en rad turnéer och nu är Hardwell klar för Summerburst i Göteborg och i Stockholm, skriver Metro.

Personen bakom Hardwell, Robbert van de Corput, är född i Nederländerna och nådde stora framgångar när han 2009 gav ut en bootlegversion av Show Me Love Vs. Be. 2010 startade han upp skivbolaget Revealed Recordings. När Metro når honom för en kommentar är han glad över att bli en del av nästa års Summerburst, då han ser hela vårt avlånga land som ett dansmusikens metropol:

− Jag tycker att Sverige har blivit som dansmusikens huvudstad. Det finns så otroligt många talanger i Sverige. Det är helt sjukt vad mycket bra musik ni producerar, säger han till Metro.

Summerburst sker i Göteborg 7-8 juni och i Stockholm 14-15 juni. Festivalen har sedan tidigare bokat till sig David Guetta, Axwell, Steve Aoki, Otto Knows och Sebastian Ingrosso. Köp biljetter via GAFFA.se/live

ANNONCE