Nyhet

En personligare Meat Loaf

Kommande skivan "Hell In a Handbasket" blir en närgående historia.

Meat Loaf är tillbaka med ett nytt studioalbum, hans tolfte totalt. Och om man ska tro honom själv, hans mest närgångna album hittills.

"Det är den mest personliga skiva jag någonsin gjort. Det är verkligen den första skivan där jag själv berättar vad jag tycker om livet och hur jag känner inför vad som händer just nu. Att göra det här albumet var en stor erfarenhet och jag hoppas att mina fans uppskattar att höra det lika mycket som jag uppskattade att göra det.", säger han.

Albumet "Hell In a Handbasket" släpps den 27 februari och Chuck D, Lil Jon, Trace Adkins och Mark McGrath är alla medverkande gästartister. Skivan är den första sedan 2010, då albumet "Hang Cool Teddy Bear" kom ut.


Meat Loaf slog igenom 1977 med albumet "Bat Out of Hell" som idag har sålts i över 43 miljoner exemplar. Skivan är en av de fem bäst säljande albumen genom tiderna. 1993 släppte han albumet "Bat Out of Hell II: Back Into Hell", med singeln "I'd Do Anything for Love (but I Won't Do That)", som blev hans största och mest kända hit hittills.

ANNONCE