Nyhet

Fler artister till Peace & Love

Idiot Wind och Goodlooking Trash är några av namnen som är klara.

Med mindre än två veckor kvar till att Sveriges största festival Peace & Love går igång, släpps nu ytterligare artister som ska spela på festivalen.

Idiot Wind, eller Amanda Bergman som tidigare kallade sig Hajen och Jaw Lesson, svänger förbi Dalarna och bjuder på sin lugna pianobaserade pop. Hyllningarna har varit många och förra året hängde hon i programmet "På Spåret". Lyckligtvis är hon tillbaka i musikvärlden och ska nu spela på Peace & Love härnäst.

– Dagens släpp består av en handfull artister som alla bubblar friskt på den svenska popkartan. Idiot Wind är en av dem som absolut inte bör missas. Hennes röst är en av de bästa som Sverige har att erbjuda just nu och det är omöjligt att värja sig, säger festivalens presschef Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.

Det blev också sagt att Magnus Ekelund och Stålet kommer till Borlänge. Ekelunds senaste albume "Det Definitiva Drevet"  har hyllats och var det som markerade startskotten för singer-songwriterns karriär. Nu senast har han varit förband till Jakob Hellman och Mattias Alkberg på en lång turné i de svenska skogarna och är nu också aktuell med ny platta.

Till festivalen kommer också Samling, som säger sig träffats i en dimma av narkotisk progg, punkarna Vånna Inget och Borlänges alldeles egna Goodlooking Trash för att spela. Sist ut i bandsläppet är Londonbandet Two Little Boys.

Peace & Love börjar om mindre än två veckor och pågår mellan den 26 juni och 30 juni. På festivalen kommer både bland annat Rihanna, Billy Idol, Kent, Skrillex, Lars Winnerbäck och My Morning Jacket.

ANNONCE