Nyhet

Kylie firar 25 år som artist

Hör den nya singeln och se videon från stjärnan.

Kylie Minogue firar 25 år som artist i år med pompa och ståt. Under 2012 har hon den 25:e varje månad offentliggjort en liten överraskning på sin hemsida. Överraskningen idag var en helt ny singel, "Timebomb", med tillhörande video från australienskan. Hon har också under året gett ett antal konserter under titeln anti-tour, där hon har framfört mindre kända låtar i små städer.

Videon till "Timebomb" spelades in förra månaden i SoHo i London i mitten av de livligaste gatorna, vilket orsakade en del kaos och stor nyfikenhet. Videon är regisserad av Christian Larson och visar en ibland ganska så lättklädd Kylie.

Kylie Minogue kommer att uppträda på drottning Elizabeths diamantjubileum på Buckingham Palace den fjärde juni. Konserten är en del av firandet av drottningens 60 år på tronen, och man kan alltså vid detta tillfälle fira både en äkta drottning och en popprinsessa, som båda två har jubileum.

Den fjärde juni släpper Kylie dessutom albumet "The Best of Kylie Minogue" med 21 av hennes absolut största hits, utvalde genom en marknadsundersökning.

Kylie Minogue fyller 44 år på måndag och har hittills sålt med än 68 miljoner skivor.

ANNONCE