Nyhet

Big Boi dumpade Little Dragon

Sista minuten-ersatta av Kelly Rowland på nya låten.

Big Boi är högaktuell med det nya albumet Vicious Lies and Dangerous Rumors som släpps om en dryg månad. På nya singeln Mama Told Me var det klart att Little Dragon skulle medverka, och det svenska electrobandet har tidigare synts framföra låten live tillsammans med rapveteranen.

Nu har låten släppts och Little Dragon syns (hörs) över huvud taget inte till. Istället är det den före detta Destinys Child-stjärnan Kelly Rowland som medverkar. Anledningen till att Little Dragon blev utbytta i sista sekund ska vara en affärsmässig detalj som i slutändan förhindrade samarbetet.

Little Dragon säger själva så här:


Det är sant att Little Dragon gjorde Mama Told Me tillsammans med Big Boi och till och med framförde den live i Austin för The Fader. Hela samarbetet var en fantastisk kreativ upplevelse. Tyvärr kom affärsuppgörelser bortom vår kontroll i vägen och en överenskommelse kunde inte träffas i tid för att vår version av låten skulle kunna släppas. Vi fick i alla fall en ny bekantskap och vi önskar Big Boi all lycka med det nya albumet. Vi ser fram emot att arbeta med honom även i framtiden.

Nedan synes Little Dragons live-framträdande med Big Boi följt av den släppta versionen med Kelly Rowland.


ANNONCE