Nyhet

Robbie Williams nya till radio

Och snart kommer albumet.

Robbie Williams är nu aktuell med sin nya singel Candy, som igår kunde höras i radio för första gången. Singeln kommer ut i butikerna den 29 oktober och är det första smakprovet från Williams nya album Take The Crown som släpps den 5 november. Låten är skriven tillsammans med Take That-medlemmen Gary Barlow, som också producerade låten.

I trakterna kring östra London kunde man nyligen beskåda Robbie Williams på en häst, fullt munderad med rustning och änglavingar, i full färd med att spela in videon till den nya singeln.

GAFFA skrev i slutet av augusti om det kryptiska meddelande som Williams publicerade på sin hemsida, endast bestående av ett datum: "03:09:12". Mycket riktigt, den tredje september publicerade han titeln, låtlistan, omslaget och releasedatumet för den nya skivan som även kommer att släppas i en deluxeversion med två extra spår, Reverse och Eight Letters. Med deluxeutgåvan följer också videomaterial som skildrar arbetet med skivan, samt klipp från inspelningen av Candyvideon.


ANNONCE