Nyhet

Timbuktu uppträder i kampen mot cancer

Organisation samlar in pengar för att förbättra livssituationen för unga som är drabbade.

Nu på fredag bjuder organisationen Ung Cancer in till fest på Stora Teatern i Göteborg. Det är en insamlingsfest för kampen mot cancer och på scenen kommer bland annat Timbuktu, Lilla Namo och Zacke att stå.

Festen anordnas för människor som är mellan 16-30 år som drabbats av cancer och deras anhöriga, men alla är välkomna. Ung Cancer jobbar för att förbättra levnadssituationen för unga cancerdrabbade både under och efter sjukdomstiden. Festen kallas Fuck Cancer och i ett pressmeddelande förklarar organisationen krig mot sjukdomen:

"Vi hatar cancer. Cancer är en vidrig sjukdom. En vidrig sjukdom som stampar in i människors liv utan att visa någon respekt eller hänsyn. En sjukdom som tar liv och skapar oändligt mycket sorg och oro. Därför är det okej att hata cancer. Det är okej att vara arg, skrika och använda fula ord. Det är helt enkelt okej att säga 'Fuck Cancer'."

Festen hålls 26 april på Stora Teatern i Göteborg och har 18-årsgräns. Fler som kommer att uppträda inför publiken är Dennis Camits Trio och Bishat. Bakom skivspelarna står Little Dragon Fire System, Dj Dainja och Johanna Ritscher

ANNONCE