Nyhet

Local Natives till Sverige

Amerikanska indierockarna återvänder efter succén på Way Out West.

 

Det är bara en vecka sedan LA-pojkarna i Local Natives besökte Sverige, Göteborg och Way Out West, och snart är de här igen. De besöker nämligen Berns i Stockholm den 3 november, meddelar arrangörerna Luger.

Vår skribent Josefin Bagge recenserade deras spelning på Way Out West, gav dem 5 stjärnor av 6 och det lät bland annat så här:

"Los Angelesbandets liveshow kännetäcknas av blytung bas och en sprittande, mustaschprydd Taylor Rice som har mer energi och spelglädje i sig än vad hans kropp har rum för. Stämsång och hängivenhet och intensiv emotion. Det ter sig lite märkligt på en öppen scen i stekande dagsljus, man suktar efter ett visst dunkel och kroppsvärme där de ömsinta och gnistrande låtarna kan få leva ut sitt allra mest magiska. Men Local Natives har musikerskapet i benmärgen och vet precis hur man syr om en spellista för att anpassa all världens scener, och istället för en tårdrypande och överemotionell upplevelse blir spelningen en solskensfest. Det intima får andrum i det fria."

Läs hela recensionen här.

Låt oss hoppas på nåt liknande i Stockholm. Biljetterna släpps idag, den 16 augusti.

 

ANNONCE