Nyhet

GUIDE: Veckans konsertmåsten

Svenskt, svenskt, svenskt och åter svenskt … och lite finskt.

En dag sen, men så är det också nära ledighet och uppe på GAFFA-redaktionen ligger en varm och mysig stämning som gör att man knappast längtar bort till ett ölklibbigt golv framför en scen någonstans. Men bara för en sekund, eller en dag, sen tar man sitt förnuft till fånga och kollar omgående upp möjliga flyktvägar in i livemusikens värld. Här är några konsertmåsten precis i tid till lillördag!

Daniel Adams-Ray – Debaser Medis, Stockholm 18/12

Fyra spelningar återstår på Adams-Rays Sverigeturné med nya skivan Innan Vi Suddas Ut. Daniel Adams-Rays var den ena halvan av rapduon Snook som splittrades 2007. Solodebuten Svart, Vitt Och Allt Däremellan nådde sedan lyssnarna 2010.


Eldkvarn – Trädgår'n, Göteborg 18/12

Mellan TV-program, kokböcker och springa till banken och lösa in royalty-checkar från September hinner Plura också lira med de andra i Eldkvarn. På onsdag gör han det på Trädgår'n.

Postiljonen – Debaser Strand, Stockholm 20/12


En direkt konsekvens av dagdrömmar som har fått liv. Så väljer den svensknorska trion Postiljonen att själva beskriva sin musik. Debutskivan Skyer fick fem av sex GAFFA-stjärnor tidigare i år.

Fler intressanta spelningar:

Christian Kjellvander – Debaser Strand, Stockholm 18/12


Eternal Erection – Folkets Hus, Umeå 19/12

The Flower Kings – Musikens Hus, Göteborg 19/12

Franska Trion – Nefertiti, Göteborg 21/12


The Nomads – Debaser Strand, Stockholm 21/12

Köp biljetter via GAFFA.se/live

ANNONCE