Nyhet

Ken Ring: ''Kn***a P3 Guld och Grammis!''

Så Mycket Bättre-artisten attackerar galor och rap-kollega – läs hans öppna brev.

På sin Facebook-sida tar Ken Ring bladet från munnen, eller fingrarna är kanske mer korrekt.

I början av december kom nomineringarna till P3 Guld och igår landade Grammisnomineringarna. Ingenstans syntes Ken Ring eller Ken Rings album Akustiken, vilket rapparen vänder sig mot. Å det skarpaste.

I ett inlägg på sin Facebook-sida öppnar Ken Ring dammarna för sina känslor inför P3 Guld och Grammise. Så här skriver han:

"Jag brukar inte vara bitter. Jag är glad för allas framgångar. Men jag måste säga detta, KNULLA P3 GULD OCH GRAMMIS!!!!!!! Jävla oseriösa trend följande idioter. Vad fan vet ni om musik? Ska folk säga att Akustiken inte är bland dom bästa svenska hip hop plattorna 2013??? Lilla namo va bättre???? Hahahhaahahah ett jävla skämt. Bara för att man inte smörar för branschen. Men den kan suga mig långsamt. Jag har uppnått mycket detta år och jag är stolt över att ha er som mina fans. Ni bär mig. Det har jag alltid sagt! Ni är anledningen. Ingen fucking media, bransch, radio eller annat kan ta det ifrån oss. Over and out. Och grattis till medina, ni har slitit många år nu. Ni förtjänar det. Fatta att jag under min 14 åriga karriär aldrig fått ett enda pris. Men jag har fått er. Och det betyder mer än allt. Med en kall öl önskar jag er alla en God Jul! Peace"

Läs vad GAFFA tyckte om Akustiken här.

Är ni med eller mot Ken Ring? Kommentera nedan.

ANNONCE