Nyhet

Markus Krunegård: ''Skiva färdig''

Borttappade texter till trots, nytt verkar vara på väg.

Trägen vinner. I april i år under en Lufthansa-flygning försvann texterna till vad som skulle bli uppföljaren till Markus Krunegårds uppföljare till 2012 års Mänsklig Värme.

"Om ni ska flyga, flyg inte med Lufthansa, de hade bort min dator med alla texter till nästa skiva", skrev Krunegård på sin Facebok-sida då. En tråkig historia.

Men som sagt, skam den som ger sig. Det verkar som om uppföljaren nu är inspelad och klar. Det är i alla fall den logiska slutsatsen av bilden och texten som postades på norrköpingssonens Facebooksida igår.


Under texten "En hund o 2 katter jää skiva färdig @hto rreffotsirhc" kunde en bild på en segerskål skådas. Personen som taggats i bilden är Christoffer Roth, med bakgrund i Anders Wendin-bandet Monster, Kriget och Krunegård-bandet Hets. Roth har även släppt soloplattan Best In A Mess 2011 och producerat Markus Krunegård soloskivor.

Några frågetecken finns kvar att räta ut. När släpps skivan? Fick Krunis tillbaka de borttappade texterna? Men nytt material är onekligen på väg från Prinsen Av Peking.

Även skivbolaget Universal bekräftar att Markus Krunegård är på gång med ny skiva.


ANNONCE