Nyhet

Stjärnskottet gör sin första arenaspelning

Här ställer hon sig på scen i vår.

Zara Larsson hade sitt första brejk redan som tioåring i och med vinsten i Talang men det var under förra året som hon började röra på sig rejält med singeln Uncover. Under året som gått har hon bara blivit större och större. Debutskivan 1 släpptes i oktober och kan ha varit en av årets mest efterlängtade skivor. Nu är det klart att hon gör sin största solospelning någonsin i vår. Den 11 april är det nämligen dags för en arenaspelning på Annexet i Stockholm. På sin Facebook skriver hon själv följande om konserten.

"Nu får jag äntligen berätta det för er. Jag kommer ha med allra första arenashow den 11 april!!! Jag är så exalterad och nervös och rädd men framförallt är jag så jädra exalterad! Hoppas jag får se alla era vackra ansikten där."

Förköpsbiljetter till spelningen går redan nu att köpa men det "riktiga" släppet sker tisdag 9 december. På sin blogg utlyser Zara Larsson en tävling där alla som köper biljett innan 14 december är med och tävlar om ett än så länge hemligt pris. Spännande värre.

 

 

 FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE