Nyhet

Videofrossa med GAFFA − #1

Se nya musikvideor med Miguel, Haim och Bat For Lashes.

Miguel visar upp sin politiska sida i nya videon till singeln Candle In The Sun, som finns med på 2012 års Kaleidoscope Dream

I musikvideon som kryllar av religiösa aspekter, visar även upp en mörkare sida. Droger och det militära är vinklar som framförs i låten samt i den starka videon, där Miguel ger sken av ett tappat hopp för den amerikanska drömmen. 

"Gone But Not Forgotten" pryder en gravsten som filmas i musikvideon och är ett tydligt budskap i låten som tar upp kärlek likaså sorg. 


Miguels succéalbum Kaleidoscope Dream är R&B-artistens andra studioalster och gavs ut under hösten 2012. Han har bland annat arbetat med sångerskan Alicia Keys på en av skivans låtar. Skivan blev Grammy-nominerad och låten Adorn blev även nominerad för årets bästa låt. 

Se Miguels video till låten Candle In The Sun här: 


Haim släppte förra veckan singeln Falling, som också är med på bandets kommande EP. Nu har videon till singeln kommit. 

I musikvideon befinner sig de tre systrarna i vildmarken. I body-dressar och korta shorts lär de sig att överleva, ungefär. Det är en förvirrande video som Haim bjuder på och som avslutas med klara hippie-vibbar och lämnar en som ett förvirrat frågetecken. Men det är en härlig video som man gärna dansar med till och ser om.

Haims efterlängtade EP är ute den 1 april och kommer, förutom titelspåret, att innehålla remixade-versioner av låten. Gruppen har tidigare gett ut ett flertal singlar och blivit jämförda med storheter som Fleetwood Mac. De gav ut debut EPn 2012 vilket ledde till stor succé då bland annat titelspåret lyckades kamma hem fjärde placeringen på NMEs topplista 2012. 


Se videon till Haims Falling här:

Bat For Lashes har nu gett ut videon till låten Lillies som är tagen från albumet The Haunted Man. Här får vi se den lättklädda sångerskan i en kreativ och abstrakt musikvideo som innehåller stora mjukis-djur som omringar sångerskan. Vi får även följa med på en resa så knasig och obegriplig att man bara måste se vad som händer härnäst. 


Natasha Khan som går under artistnamnet Bat For Lashes gav 2006 ut sin debut som 2009 följdes upp av Two Suns. Natasha som sökte inspiration till uppföljaren begav sig ut till Joshua Tree Desert i Kalifornien, platsen som är känd för dess träd som bland annat pryder U2s Joshua Tree-omslag.

2012 gav hon ut sitt tredje studioalbum The Haunted Man som innehåller singlarna Laura och All Your Gold.

Se den skruvade videon till Bat For Lashes Lillies här: 

ANNONCE