Nyhet

Yeah Yeah Yeahs på scen med nya låtar

Uppträdde igår med låtar från kommande skivan.

Lyckliga åskådare fick igår uppleva när Yeah Yeah Yeahs rev av ett par av sina nya låtar på en spelning de gjorde på Glass House i Pomona, Kalifornien.

Bandets frontsångerska Karen O öppnade upp showen med nya låten Mosquito som följdes upp med låten Phenomena, åtföljd av ännu en ny låt och lite senare i det 14 låtar långa setet spelades en något långsammare aldrig förr spelad låt, skriver NME. Alla de nya låtarna tros komma från bandets kommande album som bär titeln Mosquito och som finns ute i butik 16 april. Senast vi hörde något från Yeah Yeah Yeahs var med albumet It's A Blitz som kom 2009 och som är deras tredje i ordningen.

Bandets fans har snällt fått vänta på nytt material från Yeah Yeah Yeahs då gruppen har varit upptagna på lite olika håll, främst är det Karen O som bland annat har jobbat med soundtracket till Where the Wild Things Are, gjort en version av Led Zeppelins Immigrant Song till filmen The Girl With The Dragon Tattoo tillsammans med Trent Reznor och Atticus Ross och sjungit på David Lynchs album Crazy Clown Time.

ANNONCE