Nyhet

Hör White Lies nya singel

White Lies tredje album kommer i slutet av sommaren, men redan nu kan man lyssna på kommande singeln There Goes Our Love Again.

 

White Lies släpper sitt tredje studioalbum Big TV den 12 augusti, och den 5 augusti släpps den första singeln från albumet, There Goes Our Love Again. Men redan nu har trion har gjort det möjligt att lyssna på låten, som annars inte skulle offentliggjorts förrän om sju veckor.

Låten spelades enligt Digital Spy in i början av året när trion befann sig Bryssel för albumupptagningar.


There Goes Our Love Again har det typiska White Lies-soundet, som påminner om post-punk från slutet av 70-talet och 80-talet och som inte sällan för tankarna till ett lättsammare Joy Division.

– Det är en väldigt melodisk platta, mycket mer än de två senaste. Det finns fortfarande dramatik och djup, men det finns också en verklig känsla av glädje som lyser igenom på några av låtarna, säger bandets basist Charles Cave till NME, och tillägger, men det låter helt klart fortfarande som White Lies. Bandets sångare Harry McVeigh beskriver There Goes Our Love Again som "den mest omedelbara White Lies-låt vi någonsin har skrivit." Så trots en liten kursändring i riktning mot mer positiva och lättsamma texter, så det finns fortfarande gott om bandets dystra och kraftfulla rock.

Tidigare denna månad släppte White Lies låten Getting Even, som också kommer att finnas med på Big TV, för gratis nedladdning på sin hemsida.

Lyssna på There Goes Our Love Again nedan: 


 

ör gratis nedladdning på deras hemsida.

 


 

ANNONCE