Nyhet

Knarrholmen släpper sista bokningarna

Musikguiden i P3 gör program med Division of Laura Lee & JJ.

Musikguiden i P3 kommer spela in sitt live sessions-program under festivalen på Knarrholmen. Medverkande är Division of Laura Lee och JJ, som alltså även blir festivalens två sista bokade akter. Programmet kommer inte att sändas live men inspelningen kommer ske på lilla scen och då kan man se spelningarna som vanligt.

De har även släppt tre stycken DJs som kommer underhålla publiken på kvällarna och nätterna. Det handlar om:

Bella Boo "Lugn bas, remixad bas, finstämd bas, partybas och bas som är house. Och massa ny bas också!" Ungefär så beskriver denna musikguiden-DJ som kommer och spelar på skärdgårdsfestivalen.


Allsidiga Alexandra Dahlström (skådis, kortfilmsregissör, DJ, föreläsare) kommer vända skivor på knarrholmen. Hon bevisade sin musikaliska sida som DJ i Sen kväll med Luuk 2004 och hon har framför allt spelat i Stockholm men vid ett par tillfällen även i Göteborg. Nu får Knarrholmen återbesök av mångsysslaren.

P3:s älskade Morgan Larsson kommer till Knarrholmen. Som mest känd från Christer i P3 har han genom humor fått många lyssnare och nu är det dags att se om han är lika bra när det kommer till musikspelande.

Andra artister som spelar på Knarrholmen den 24- 25 maj är bland annat El Perro Del Mar, Hästpojken, Kleerup, Lilla Namo och Nordpolen.


Biljetter till festivalen kan du köpa här.

ANNONCE