Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Lissi Dancefloor Disaster – Shy

Vädjande synthslingor och frustrerade tankar.

Lissi Dancefloor Disaster är ett elektropop-samarbete mellan Uppsalaborna Johan Tilli och Josefin Lindh. Tidigare i år släppte duon sin debutplatta Waves som innehåller singlarna Kill The Winner, Singing My Heart Out och Try. Om debutalbumet har de själva förklarat varför de döpt det till just Waves.

Vi vill utforska hur saker hänger samman. Hur saker rör på sig i formationer. Vågformationer. Hur vågor i luften blir till ljud och hur vågor i de globala ekonomierna blir till upplopp, berättar Josefin Lindh och Johan Tilli.

Duon har förutom att skapa sin egna musik även gjort remixer åt bland annat Armand Mirpour, Panda Da Panda, Those Dancing Days, Den Svenska Björnstammen och Alina Devecerski. De har även blivit hyllade av Lukas Moodyson och varit med i Frankrikes svar på Kobra.


Nu släpper electro-duon musikvideon till låten Shy, deras senaste singel och videon är regisserad av Jakob Möller som spelar trummor i Discoteka Yugostyle.

– Det var helt klart en speciell upplevelse att låta Jakob skriva och regissera vår musikvideo. Han såg någonting i oss som jag inte tror att vi själva sett tidigare. Jämfört med att tidigare ha gömt oss bakom kattmasker och skådespelare så känns det speciellt och nästan lite blottat att vara med och synas så mycket, säger Johan Tilli.

Titta på videon till låten Shy här nedan.


ANNONCE