Nyhet

Videofrossa med GAFFA − #2

Se nya musikvideor med Bring Me The Horizon, Hurts, Kid Ink feat. Meek Mill & Wale och Big Boi.

Bring Me The Horizon har släppt en purfärsk video till låten Sleepwalking, från bandets kommande platta Sempiternal. Albumet är beräknat att komma ut i början av april och är en uppföljare till There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There's Is A Heaven, Let's Keep It A Secret (2010).

Videon innehåller en rejäl dos symbolik och hinner berätta mycket under sina fyra minuter. Själva bandet figurerar i videon på ett fik och levererar sin metalcord med full kraft. Publiken består av äldre personer som riktar sin uppmärksamhet åt annat håll, oförmögna att ta till sig Bring Me The Horizons budskap om att vakna och börja leva. Sedan har vi videons huvudroll som verkligen får fram låtens innebörd. En tjej som håller på att kvävas av sitt egna liv och snarare tar två steg tillbaka istället för att sträva framåt. 

Hurts har valt att fortsätta med sitt stilrena och sparsmakade koncept. En gigantisk scen, lättklädda kvinnor och Hurts i kavaj och skjorta, det behövdes inte mer attribut än så i videon till låten Miracle.

Popduon har ett albumsläpp precis bakom hörnet och väntas släppa Exile den 11 mars. De är även aktuella med en spelning måndagen den 18 mars, på Debaser Medis, i Stockholm. En konsert som tidigare var tänkt att hållas på Strand, på Hornstull.

Hurts bildades 2009 och duon består av Theo Hutchcraft på sång och Adam Andersson på synth. 

Rapparna Kid Ink, Meek Mill och Wale har valt att leva ut många killars barndomsdröm om att bli brandman i den nya videon till låten Bad Ass. Rapparna valde dock att modifiera drömmen något. Istället är det ett gäng kvinnor i brandmansuniform som försöker släcka ett brinnande hus. Med tanke på låttexten så är det en väldigt påklädd tolkning, ända tills sluttonerna rullar in. 

Big Boi, även medlem i duon Outkast, släppte nyligen en video till låten Apple Of My Eye. Ett av spåren från rapparens andra soloalbum Vicious Lies and Dangerous Rumors (2012). I musikvideon spenderar Big Boi första minuten framför en klassisk amerikansk matvagn. Istället för göra en fylligare beställning, väljer han att nöja sig med något så passande som just ett äpple. Efter det beger han sig till en klubb där han möts av jazziga-funktoner från Jake Troth tillsammans med det kompande bandet The Sons Of Thunder.

ANNONCE