Nyhet

''Den kan vara en f-sida, en fuck you-sida''

Azealia Banks dissar sitt Disclosure-samarbete hårt – succéduon svarar på kritiken.

Under hösten släpps Azealia Banks debutalbum Broke With Expansive Taste. En skiva som ganska så många gått och väntat på och som innehåller ett samarbete med Pharrell.  Den skulle till bara ett par dagar sedan också innehålla ett spår som hon jobbat på tillsammans med ett av årets största genombrottsband Disclosure. Men för ett par dagar sedan skickade hon den låten i sopen.

– Jag gjorde något tidigare med Disclosure men de var, liksom, verkligen oförskämda i en intervju, så jag skippade den, ska Azealia Banks ha sagt då i en intervju enligt Pitchfork.

När samarbetet var i full gång verkade hon vara högst nöjd med produktionen, men i ovan nämnda intervju hade hon ändrat åsikt helt om vad duon bidrog med.


– Ska jag vara ärlig har jag bättre grejer på skivan … den kan få vara en f-sida, en fuck you-sida.

Nu har Disclosure svarat på hennes kritik, och de ser det inte riktigt likadant. De menar att de alltid hållit sina samarbeten hemliga till dess att de faktiskt burit frukt. Så slipper någon bli besviken, men Azealia Banks ville annat och då blev det problem.

– Vi skrev bara första versen och bryggan, det fanns inte ens någon refräng, och hon drog på bara. Sen tyckte hon att vi var oförskämda i en intervju (när samarbetet nämndes reds. anm.) men vi bad om ursäkt och allt. Men det verkade inte spela någon roll att vi bad om ursäkt, sa Guy Lawrence i en intervju enligt Pitcfork.


Men syskonduon tyckte inte riktigt att det räckte med att förklara sig, de passade dessutom på att kasta iväg en känga åt Azealia Banks håll.

– Vi gjorde beatet på väg dit i bilen, så jag skiter i om hon använder det eller inte. Whatever.

Frågan är nu om sista ordet är sagt i soppan, eller om Azealia Banks tänker sig en till omgång.


ANNONCE