Nyhet

Jack White aktuell med skivsläpp gånger två

Lyssna på ett smakprov från The Dead Weathers nya singel.

Seven Nation Army, The White Stripes största hit, sjungs fortfarande på fotbollsarenor världen över. Men bandet som gjorde låten splittrades 2011. Jack White, ena halvan av The White Stripes, står inte sysslolös för det. Hans projekt The Raconteurs, som startade 2005, och The Dead Weather, inleddes 2009, arbetar båda för fullt. Och båda är aktuella med skivsläpp innan 2013 är slut.

För The Racounters del handlar det om en live-vinyl samt en live-DVD inspelat vid en spelning i Nashville 15 september 2011. Fansen som inte fått något nytt material sen senaste skivan Consolers Of The Lonely från 2008 och ser säkerligen fram emot att åtminstone få en dos livemusik.

När det kommer till The Dead Wheater handlar det istället om nyproducerat material i form av en sjutumsvinyl kallad Open Up (That´s Enough). Båda låtarna från singeln kommer finnas med på det album som bandet planerar att släppa 2015. Jack White och company planerar att släppa låtarna två och två, fram till dess att det kommande albumet är fulltaligt. Ett litet smakprov från Open Up (That´s Enough) går att lyssna på här nedan. Vad tycker ni?

ANNONCE