Nyhet

''Perfekt när hösten börjar äckla sig''

VIDEOFROSSA: Se nytillskottet Kerberas absoluta favoritvideor.

Kerbera, vad? Jo så här ligger det till: Kerbera är ett osajnat band från Stockholm. De har nyligen släppt sin första singel inklusive video, som nådde 10 000+ på Youtube på mindre än 14 timmar. En bra början, yes.

De hade sin första spelning i Göteborg 5 oktober och nu planeras en Sverigeturné i vår och en USA-turné under nästa sommar.

Innan singelsläppet hade gruppen ett fan-meeting på Sergels torg som de hade annonserat på sina officiella medier.

– Det kom lite över 300 pers, som ville träffa oss, ta bilder och få affischer sajnade, det var jättekul, säger Kerbera i ett mejl till GAFFA.


Ja, ni förstår ju att Kerbera står med något nytt och fräscht. Något som väcker en ny generation metalheads och får dem att sukta efter mer. Så vi bad helt sonika det videoaktuella bandet att dela med sig av sina absoluta favoritvideor. Resultatet finner ni här:

Bigbang – Monster

– Bästa popgruppen från Korea utan tvekan. Den här videon är fartfylld, futuristisk och framför allt snygg! Helt klart värd att se rakt igenom.


Original High Five – Life On The Run

– Vår ena producent på MFG Studios lirar i det här grymma bandet. De bjuder på en härlig sommarlåt med skönt gung, och en lika härlig och färgglad video! Perfekt nu när hösten börjar äckla sig.


My Chemical Romance – The Ghost Of You

– Enligt de nostalgiska MCR-fansen i bandet så är detta den bästa videon som de har gjort. Estetiskt vacker från början till slut och de här grabbarna kan ju fan till och med skådespela! 


Overworld – My Reality

– Våra homies i detta band lyckades snickra ihop en riktigt cool video med feta effekter som vi tycker alla ska få ta del av. Eftersom vi älskar skyskrapor får den dessutom några plus i kanten!


Bring Me The Horizon – Shadow Moses

– Kall, stilren och unikt filmad! Vi gillar den extra mycket eftersom den är filmad i Sverige, och låten är för övrigt svinbra!

Och sist men inte minst: Kerbera – Inglorious


– Vår video är regisserad av Anna Röd och filmad i Cedergrenska tornet i Stockholm. Videon fångar klassiska skräckfilmsvibbar och moment. De olika scenerna är menade att gestalta känslor av olika typer av svek som beskrivs i texten. Vokalisten Seike har själv designat kläderna han har på sig vilket är värt att nämna. Hett tips: Ät färdigt innan du börjar kolla!


ANNONCE