Nyhet

Ebbot producerar svensk 90-talsstjärna

”Det har flera gånger slutat i ett slags tumultartat Fleetwood Mac-beachparty.”

Det var länge sedan nu som Meja sjöng om att allt handlade om pengar. Riktigt så länge sedan är det inte sen hon senast släppte musik, men det har hunnit gå tre år ändå. Men i december är det dags för ett nytt släpp, denna gång en EP med namnet Stroboscope Sky. Redan på fredag släpps dock förstasingeln Blame It On The Shadows som också får TV-tid då Meja framför den i söndagens avsnitt av SVTs Moraeus Med Mera.

Skivans producent är ingen mindre än gamle The Soundtrack Of Our Lives-sångaren och Så Mycket Bättre-aktuelle Ebbot Lundberg och han beskriver singeln och samarbetet så här:

"Plejaderna lyser stark på himlen just nu och Meja - The Cosmic Surfer - är tillbaka i etern! Jag fick ett uppdrag att styra skutan tillsammans med trollkarlarna (medproducenterna Johan Forsman Löwenström och Ulric Johansson) i den riktning där Meja nu sitter på sin surfbräda i väntan på nästa våg. Samarbetet har skummat ordentligt och det har flera gånger slutat i ett slags tumultartat Fleetwood Mac-beachparty. Upplyftande har det varit. Och kul som fan! Detta är den första av vågorna. Så Blame It On The Shadows helt enkelt if you don´t catch ..."


Ni hör ju, mannen är lika tydlig och rak som vanligt. Så nu är det bara att invänta fredagen och singelsläppet.

ANNONCE