Nyhet

Förhandslyssna på succébandet Haims debutalbum

Och se när de gör en cover på Miley Cyrus omtalade singel.

Syskontrion Haim, från Los Angeles, har varit närmast överallt under 2013. Med singlarna Don´t Save Me, Falling och The Wire har de nästlat sig in hos folk världen över. Och deras energiska liveframträdanden har ytterligare gjort det klart för en mängd fans att deras debut är något att vänta på. Skivan Days Are Gone släpps först 30 september men redan nu går det att förhandsstreama debuten här.

GAFFAs recensent Daniel Horn gillade Haim, ger albumet 5 stjärnor av 6 möjliga i vårt kommande nummer, och skrev bland annat så här:

"Det här är inget luftslott. Inget hajprus som har gått överstyr. Vad vi har att göra med här är tre syskon som brinner för musiken, som är fast beslutna i att forcera allting framåt och som har letat världen runt efter producenter värdiga dem."


Som en bonus kan vi dessutom bjuda på en cover signerad systrarna. Det var under BBC Radio 1s Live Lounge igår som Haim drog av en av de stora snackisarna just nu, Miley Cyrus Wrecking Ball. Kika och avgör själv om de gör låten rättvisa.

ANNONCE