Nyhet

Avenged Sevenfold, Style Of Eye och Electric Boys ger spelningar

Kolla in dagens konsertnytt.

Style Of Eye

I mitten av januari var Style Of Eye en del av P3 Guld-galan, då han spelade sin nya hit Kids. Den prisbelönte DJ:n och producenten har vunnit både P3 Guld och Manifest-priset för sin tidlösa house med pricksäker hitkänsla och under 2013 hade hans låtar över 85 miljoner lyssningar på Spotify. Nu är Style Of Eye klar för årets Bråvalla-festival men dessförinnan kan du se honom på dessa platser:

14 feb – Uppsala, Stockholms Nation
20 feb – Sälen, ICE/Harrys
21 feb – Sundsvall, Oscar Matsal & Bar
22 feb – Borlänge, Liljan
1 mars – Arvika, Kusin Cuisine

Avenged Sevenfold


När gruppen senast spelade i Sverige var det på ett utsålt Hovet i Stockholm den 8 november. Med nya albumet Hail To The King i bagaget är det nu klart att Avenged Sevenfold kommer till Scandinavium. Bandet har tidigare även spelat på Metaltown i Göteborg.

24 juni – Göteborg, Scandinavium

Electric Boys

Bandet är aktuellt med singeln Spaced Out och följer upp den med ett fullängdsalbum i april. Producent är den är den flerfaldigt guld- och platinabelönade Patrik Frisk.


Electric Boys, med den karismatiske frontmannen Conny Bloom i spetsen, som med sin hårdsvängande blandning av rock-riff och Beatles-pop haft listplaceringar Sverige, USA och England gör sig nu redo för att möta publiken på hemmaplan.

25 april - Bankiren, Västerås
26 april - MX Rockbar, Alingsås                
2 maj - The Tivoli, Helsingborg                         
3 maj - Backstage Rockbar, Trollhättan       
9 maj - Lokalitetsrock, Nynäshamn                
28 maj - Silja Rock Båten

Clan Of Xymox


Clan Of Xymox startades i Holland redan 1981 och fick skivkontrakt med beryktade skivbolaget 4-AD. Gruppen gjorde sedan en turné tillsammans med Dead Can Dance och fick snabbt en kult-status i USA. Snart blev även legendariske producenten och radiomannen John Peel varse om bandet, vilket ledde till att de spelade in Peel Sessions både i juni och i november 1985 och Peel själv beskrev deras musik som Dark Wave. Historia var skriven.

24 maj - Babel, Malmö

Köp biljetter via GAFFA.se/live

ANNONCE