Nyhet

Sista akterna till Popaganda

Världsstjärna blev sist ut i artistsläppet.

Popagandas Instagramkonto har idag varit spammat med korta videor där Veronica Maggio har gjort popcharader för att avslöja den slutgiltiga line-up:en för årets upplaga av festivalen. Sista släppet bestod av ingen mindre än popstjärnan Lily Allen.

Lily Allen har klättrat högt upp på pelaren inom popvärlden, med musik som på ett eller annat sätt innehåller mycket samhällskritik. Hon är albumaktuell med skivan Sheezus.

– Jag känner att jag har ett budskap och det kan jag få fram genom min musik. Och om folk är villiga att betala för det och jag kan tjäna pengar på det sättet, så varför inte göra det? Om jag inte kunde få säga vad jag tycker och tänker finns det ingen anledning till att göra musik, säger Lily Allen i en intervju med GAFFA.


Här är alla artister som spelar på Popaganda i år:  Veronica Maggio, Lily Allen, First Aid Kit, Icona Pop, London Grammar, Kelis, AlunaGeorge, Yelle, The Pains Of Being Pure At Heart, Kindness, Twin Shadow, NoNoNo, Say Lou Lou, Hurula, Zhala, Vit Päls, Nicole Sabouné, Little Jinder.

I år sker Popaganda den 29-30 augusti, och precis som förra året är det Eriksdalsbadet i Stockholm som gäller.

För full festivalkoll spana in vår FESTIVALGUIDE som uppdateras kontinuerligt.


ANNONCE