Nyhet

Way Out West ger tre nya namn – och ny scen

''Ett slags Stay Out West i exil.''

Inte nog med Seinabo Sey, idag går Way Out West även ut med Jamie XX från The XX, Pional och Studio Barnhus. Dessutom sätts en ny scen upp i Slottsskogen. "Ett slags Stay Out West i exil fast mitt på dagen", hälsas det i ett pressmeddelande.

Scenens som går under namnet Dungen är ett samarbete mellan festivalen och Red Bull Music Academy.

"Minns ni förra året när vi under Stay Out West förvandlade hotellet vid centralstationen i Göteborg till ett danspalats tillsammans med Red Bull Music Academy? I år går vi återigen armkrok med dem mot en euforisk upplevelse av elektronisk musik och stora känslor. Denna gång gör vi det större och skapar en ny fjärde scen i Slottsskogen – Dungen, som presenteras tillsammans med just Red Bull Music Academy. Scenen är belägen i den grönskande dungen där ni förra året festade med Giorgio Moroder."

Dungen kommer att hålla öppet mellan kl.12-17 både fredag och lördag 8-9 augusti med tillträde för alla besökare som har fyllt 18. Och det är till den scenen som ovanstående tre akter är bokade.


Way Out West sker i år 7 - 9 augusti och har sedan tidigare bokat Outkast, The National, Robyn, Queens Of The Stone Age, Jungle med flera.

För full festivalkoll spana in vår FESTIVALGUIDE som uppdateras kontinuerligt.

ANNONCE