Nyhet

Efter succé och paus – Takidas festival tillbaka

Arrangeras för tredje gången nästa år.

Sommaren 2011 arrangerades Ljungarocken för första gången av Takida. Då ställde sig, förutom arrangörerna själva, band som Graveyard, Imperial State Electric och Dead By April på scen. Succén var ett faktum och festivalen upprepades två år senare, då med spelningar från D-A-D och såväl Takida som Stiftelsen. Även denna gång gick arrangemanget strålande och nu, sommaren 2015, är alltså festivalen tillbaka igen. 

"Ljungarocken 2015 blir ett elddop för oss som arrangörer men framför allt så blir det en galet rolig helg i Ljungaverk med nära och kära där musik och fest hamnar i fokus. Vi siktar självklart på att nummer tre i ordningen kommer bli den bästa och mest minnesvärda festivalen hittills. När vi nu provar en ny och förhoppningsvis varmare månad så finns det alla förutsättningar att växa ytterligare på alla fronter och med besökarnas hjälp kommer vi göra det, helt klart! Vi ses i juli!" skriver arrangörerna Takida i ett pressmeddelande.

Än så länge är inga akter släppta, men att Stiftelsen eller Takida spelar lär vara en lågoddsare. Biljetterna släpps på torsdag 27 november – och Ljungarocken går av stapeln 10-11 juli.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

 

 


ANNONCE