Nyhet

8 nya band till Getaway Rock

Vad sägs om Raised Fist och Protest The Hero?

Det betydande hardcore-bandet Raised Fist är klara för Getaway Rock Festival. I början av året släppte de sitt sjätte album From The North med ett nytt sound. Det ska innehålla lika mycket ilska men även andas mer av deras norrländska punkrötter.

Nästa klara släpp är Protest The Hero. Deras musik kan beskrivas som en mix av progressiv metal med teatraliska inslag. Bandet har så pass hängivna fans att de kunde finansiera senaste albumet genom en insamling. 

Gävle-festivalen får även besök av punkarna Totalt Jävla Mörker som efter fyra år gjort comeback. Andra band som är färdiga att rocka loss är dödsmetallarna i The Resistance, rockhjältarna Thundermother, Trail Of Feathers och Captain Crimson. Sist men inte minst kan vi tala om att publiken har att vänta Skogen Brinner i sommar. Hoppas bara det finns tillräckligt med brandsläckare …

Getaway Rock Festival arrangeras i Gävle 6-8 augusti 2015 och akter som är klara sedan tidigare är bland annat Rob Zombie, Black Label Society och Hammerfall.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE