Nyhet

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Från Jazzhuset till Eriksdalsbadet. Du väljer själv!

Känner ni hur helgen kryper närmare? Bara några timmar kvar tills ni kan knalla hem från skola och jobb. Och vad passar helger bättre än livemusik? Vi tipsar er om var ni kan hitta kvalitativa spelningar de närmaste dagarna. 

Zara Larsson

Zara har tre år i rad vunnit Rockbjörnens pris som årets kvinnliga liveartist. Det säger en hel del, och då är hon ändå bara 17 år gammal. Zaras låt Lush Life som släpptes i juni har redan sålt platina två gånger om.

Söndag 30 augusti, Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala.

Popaganda (festival)

Festivalen äger traditionsenligt rum på Eriksdalsbadet i Stockholm och i år är det den åttonde upplagan av festivalen. Popaganda är inte blyga när det gäller att boka artister och har i år spänt musklerna och lockar den här gången med Robyn, James Blake, Bob Hund, Lorentz, Laakso, Amason, Joel Alme, Seinabo Sey, Tove Styrke, MØ och Angel Haze.

Fredag 28 augusti – lördag 29 augusti, Eriksdalsbadet, Stockholm.

Kristian Anttila

"I hela mitt liv har jag väntat på livet. Jag har drömt om att ha en riktig dröm". En fredagskväll på Jazzhuset var kanske inte Kristians dröm. Men det är ändå klassisk Göteborgsmark för indiepop. Det kommer att bli svettigt. Det kommer att bli trångt. Det kommer att bli bra.

Fredag 28 augusti, Jazzhuset, Göteborg.

Missa inte heller dessa godbitar.

Pale Honey

Fredag 28 augusti, Pustervik, Göteborg.

Timbuktu & Damn!

Fredag 28 augusti, Flustrets Trädgård, Uppsala.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE