Nyhet

GUIDE: Veckans konsertmåsten

Sol, vind eller vatten. Egentligen spelar det ingen roll när det finns bra konserter!

Regn och rusk genomsyrar vårt avlånga land. Men ingen idé att deppa ihop för det, för konserter finns det fortfarande! Här har vi listat det bästa under den här veckan.

MOON DUO

Bandet från Portland, USA, styr upp en spelning i Sverige. Moon Duo är aktuella med sitt tredje album vid namn Shadow Of The Sun. Räkna med reverbdränkta fuzzgitarrer och monotona trummaskin-beats som får dig att drömma dig bort, även om du är just på den platsen du allra helst vill vara – Moon Duo-konserten.


Kägelbanan, Stockholm, fredag 24 juli.

HURULA

Man behöver knappast ge någon intro till Robert Hurula Pettersson längre. Men here it goes ändå: tidigare frontfigur i myllade Masshysteri och gammal medlem i band som Vicious och Invasionen som förra året släppte solodebuten Vi Är Människorna Våra Föräldrar Varnade Oss För och EP:n Betongbarn. Sedan dess kuskar han runt och bjuder på GRYMMA liveframträdanden. Ikväll gör han sin enda Stockholmsspelning och det ute i ett industriområde i Rågsved. Ni hör ju. Dessutom bjuds publiken på finfina akterna HOLY och Ran som support till Hurula. Ta er dit för guds skull.


Snösätragränd 9, Rågsved, Stockholm, fredag 24 juli

FESTIVAL DEL MAR

Ute på Asperö i den göteborska skärgården hålls Festival Del Mar för fjärde gången i ordningen. Under fredag och lördag bjuds det på lite större indie-akter som Westkust, Azure Blue, Sandra Mosh och Slowgold samt ett gäng intressanta nykomlingar som Wildhart, Sarah Klang och Psykofant. Vi säger: strunta i om det regnar, klä er i poncho och ta er ut.


Asperö, Göteborgsk skärgård, fredag & lördag 24-25 juli

Missa inte heller de här godbitarna:

THE MAGNOLIA


Nefertiti, Göteborg, lördag 25 juli.

ROXETTE

Slottsskogsvallen, Göteborg, fredag 24 juli.


MWUANA

Babel, Malmö, lördag 25 juli.

VIKTOR OLSSON


Liseberg, Göteborg, fredag 24 juli.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE