Nyhet

Kartellen häcklas efter Zara Larsson-utspel – tackar för påminnelse

''Jesus lärde mig vikten av kärlek''.

Taggen #backazara har blivit en succé. Under den har stora svenska artister till "vanligt folk" ställt sig bakom popstjärnan i hennes kamp mot hatet. Så även Kartellen, men det uppskattades inte av alla. 

Bilden nedan började spridas efter rapparen Sebbe Staxx Zara Larsson-hyllning, och visar dels upp rapparens Backa Zara-status dels en mindre insmickrande status om Jimmie Åkesson. Nu har Kartellen-frontaren gått ut med ett tack för bilden, för den påminner honom om hur förlösande det var för honom att lämna hatet.

Så här skriver han på Facebook:


"Uppskattar denna bild! Den sprids efter vi gjorde ett inlägg om unga artistens Zara näthatare. Bilden påminner mig hur förlösande det var för mig att lämna hatet bakom mig då hatet hela tiden endast ledde mig till självdestruktivitet. Tackar Gud för mitt nya liv, att lära sig om Jesus lärde mig vikten av kärlek och makten i att förlåta mina fiender. Ni vet vem jag är idag. Sebbe Staxx"

Statusen: 

 

Uppskattar denna bild! Den sprids efter vi gjorde ett inlägg om unga artistens Zara näthatare. Bilden påminner mig hur f...


Posted by Kartellen on den 30 juni 2015

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE