Nyhet

Annika Norlin tar över Malmö

Får styra och ställa tre dagar i rad.

Malmö Live kommer med nya konceptet I Huvudet På. En i taget kommer olika artister bjudas in och skapa sin alldeles egna nöjeshelg i Malmö. Det kan både handla om artisteri i form av konserter men även föreläsningar, utställningar, workshops med mera. Ända in till restaurangerna på meny-nivå kommer aristerna ha rätt att peka på vad de vill ha.

Först ut är kvinnan som är känd med sin svenska pop under namnet Säkert! och den engelska under Hello Saferide. Nämligen Umeå-bon Annika Norlin. 9-11 oktober är det dags för henne att ta över Malmö Live Konserthus med två stycken spelningar.

– Det blir specialspelningar bägge gångerna. Den ena blir en upprepning av en spelning vi gjorde på Way Out West förra året, en blandning av Säkert! och Hello Saferide. Den andra konserten blir bara jag tillsammans med Malmö Symfoniorkester, säger Annika Norlin i ett pressmeddelande. Hon fortsätter:


– Programmet är inte riktigt klart än, men det kommer bli samtal, klubb, utställning, dj's, workshop och Skambyrån, där folk läser från sina gamla dagböcker, berättar Annika Norlin.

 

Såhär ser programmet ut hittills:


Fredag 9 oktober - Säkert!- och Hello Saferide-konsert i konsertsalen.

Lördag 10 oktober - program med workshops, samtal, klubb mm.

Söndag 11 oktober - konsert tillsammans med MSO i konsertsalen


Biljetterna släpps den 18 maj och finns att köpa på www.malmolivekonserthus.se 

 

Passa på att kolla in en av hennes svenska hitar här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE