Nyhet

Se svenske 16-åringen rappa med Nicki Minaj

''Enda anledningen till att jag älskar mitt jobb.''

Under Nicki Minajs "Pinkprint"-spelning i går i Stockholm bjöd sångerskan upp Linus Johansson, ett 16 år gammalt fan, på scenen.
– Allting gick så fort men det var verkligen helt underbart att vara där uppe med henne, att få stå på samma scen som henne och få höra henne säga "I'm obsessed with you" det är verkligen inte något som många får uppleva! berättar Linus för Nöjesbladet.

Linus Johansson har lyssnat på Minaj musik i sex års tid och köade utanför hennes hotell i 16,5 timmar, bara för att för att få se en skymt av henne.
– Hon betyder så himla mycket för mig. Om du mår dåligt så finns det mer än en låt som antingen kan få dig att känna igen dig eller som får dig att må bättre.

– Men det är inte bara därför jag älskar henne utan också för att hon är en så inspirerande person som verkligen gått igenom så mycket men hon har ändå lyckats att ta sig till toppen. Hon är verkligen en drottning!

På Instagram la Nicki Minaj ut en bild på sig själv, Linus och ett annat fan efter gårdagens spelning. "Det här är enda anledningen till att jag älskar mitt jobb. Oförglömliga människor. Tack Stockholm, jag kommer aldrig glömma den här kvällen", skriver hon.

Se GAFFA:s lista på 7 anledningar att inspireras av Nicki Minaj för fler anledningar att förtrollas av stjärnan.


Se när Nicki uppträder med Linus här: 

 

@nickiminaj drog upp 2st från publiken, här har ni en av dom, även här med en ny outfit #thepinkprinttour

Ett filmklipp publicerat av Kingsize Magazine (@kingsizemag)


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE