Nyhet

''West Coast Riot har aldrig varit dött för oss''

Det här kan du förvänta dig av det nya konceptet.

Grattis alla punkare, West Coast Riot har rest sig ur askan och återfötts! Efter den tvååriga vilopausen annonserade Göteborgs egna punkfestival sin comeback i förmiddags på sin Facebooksida, och den här gången med ett nytt koncept. De passade samtidigt på att släppa namnen Refused, Strebers, Lydia Lunch Retrovirus, Matriarkatet och Räfven

Nytt är att kalaset kommer att ske inomhus på Trädgår'n i Göteborg, och nu under parollen West Coast Riot Indoors. 27 februari nästa år är datumet, och earlybird-biljetter släpps redan på fredag via www.kulturbolaget.se.

Vilka artister som tillkommer kan det förstås spekuleras i, men Daniel Johansson, arrangör på KB West, utlovar en bred uppställning. 


– Vi har många fler artister klara redan nu, som vi kommer att släppa när det känns rätt. Det kommer i slutändan att vara minst dubbelt så många band som vi släppt idag.  

Minifestivalen kommer också att bjuda på överraskningar, DJ:s, försäljning och ett brett matutbud. West Coast Riot ämnar att vara allt som en stor festival är, och har lika höga ambitioner som innan. 

– West Coast Riot har aldrig varit dött för oss, vi har jobbat aktivt för att hitta ett nytt sammanhang och tidpunkt. Vi har valt att göra allt i mindre skala, men vi siktar fortfarande på att vara Sveriges bästa festival, säger Daniel Johansson. 


Håll koll på GAFFA.se för kommande släpp!

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE