Nyhet

''En sorts tack och lets doris''

VIDEOPREMIÄR: Huset – DJTP

Göteborgsbandet Huset är tillbaka med nya singeln DJTP, som de släpper på sitt eget bolag Rudeboi Records. Idag premiärar vi på GAFFA videon och vad vi ser är ett gäng högklassiska klipp regisserade & producerade av Dromedar Film.

– Eftersom att vi har vårt eget skivbolag så händer det att vi släpper grejer lite hur som helst. Den här låten har vi dock väntat med och gett extra kärlek. Sen är det inget minus att singeln kompletteras med en överjävligt najs video, säger Huset till GAFFA och fortsätter:

– Vi har alltid varit nyfikna på alla möjliga sound. Oftast landar det dock i rätt up-tempo grejer. DJTP var skön att göra på det sättet. Det känns lite nytt för oss och gör säkert det för våra lyssnare med. Att skriva på temat kändes också välbehövligt där vi var just då.


Huset hälsar vidare att "DJTP är inte bara till människor runt oss utan också till varandra. En sorts tack och lets doris". 

För tillfället jobbar gruppen på ett mer omfattande släpp.


– Just nu försöker vi hålla oss inlåsta i studion. Vi har en hel del nytt på väg. Det känns och låter jävligt bra, säger bandet till GAFFA.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE