Nyhet

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Ännu en helg av strålande musik.

Här kommer GAFFAs guide till konserterna du inte får missa. Helgens spelningar bjuder på en salig blandning av väldigt bra musik.

IMPERIAL STATE ELECTRIC

Imperial State Electric startades av Nicke Andersson från The Hellacopters. När GAFFA talade med Nicke inför den här konserten svarade han bland annat att man kan förvänta sig ett bra gig och eventuellt en gästartist. Ett ödmjukt svar, minst sagt. Faktum är att Nicke Andersson har en av de bättre rösterna i det här avlånga landet. Nicke kan försöka få ner förhoppningarna och lura oss. Men som vanligt när Imperial State Electric kliver upp på scen kommer det att bli köra-huvudet-i-väggen-rock. Så vill du råkicka igång helgen är detta ett måste!


Debaser Medis, Stockholm, fredag 23 oktober

ANE BRUN

Med sitt första studioalbum i ryggen har Ane gett sig ut på en Europaturné. Det kommer inte bli så jättemånga spelningar i Sverige, så man får helt enkelt passa på när chansen ges.


Malmö Live Konsertsalen, fredag 23 oktober

VITA BERGEN

Senast Vita Bergen lirade i Göteborg (Pustervik) var det utsålt. Tiden efter det har spenderats ute i Europa på en turné. Nu släpper bandet sitt debutalbum Disconnection och kör en spelning på Yaki-Da i Göteborg. Bandet hälsar via Facebook "Hej. Det här kommer bli världens roligaste fest. Vi har velat göra den här grejen sedan fem år tillbaka. Se till att ta med era kompisar så blir det kul. Det finns rätt många överraskningar och vi lovar att ni aldrig har sett Yaki-Da så här. Vi ses!"


Yaki-Da, Göteborg, fredag 23 oktober

Missa inte heller dessa godbitar:

YAST


Göteborg, fredag 23 oktober, Oceanen - Stigbergstorget 8

SHARON ROBINSON

Nefertiti, Göteborg, lördag 24 oktober


DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN

Bongo Bar, Jönköping, fredag 23 oktober

GRAVEYARD


Pustervik, Göteborg, fredag 23 oktober och lördag 24 oktober

JAMES BAY

Debaser Strand, Stockholm, torsdag 22 oktober


IN FLAMES

Kulturbolaget, Malmö, fredag 23 oktober

Örebro, Conventum, lördag 24 oktober


Katalin, Uppsala, söndag 25 oktober

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE