Nyhet

Svenska indieikoner återförenas för minifestival

Delar scen med hyllade akter – är det här årets julfest?

Vi är nu inne på det sista kvartalet av året och då börjar det som vanligt att komma ut massa reklam om julshower, som i regel brukar vara rätt mediokra om vi ska vara ärliga. Men det här som kom till oss nu är något alldeles extra. Det har nämligen blivit dags att börja peppa inför Rundgångs och Adrian Recordings julshow på Babel fredagen den 4 december! Det är en oehört stark uppställning som de lyckats boka.

Arre! Arre!, Nightmen, Brainpool, Alice Boman, This Is Head, Björns Vänner, MF/MB/, Ra, Old, Jonas Lundqvist och YAST.

Ni såg vilket band som smugit sig in på listan där va? Ja just det, Brainpool. Bandet som gjorde sig ett namn på den svenska indiescenen under 90-talet har inte direkt varit så aktiva de senaste åren, men nu är det äntligen dags igen. Senaste studioalbumet som gruppen släppte var Junk – A Rock Opera som gavs ut 2004.


Utan att överdriva är den här gruppen, tidigare med Janne Kask i fronten, oerhört viktig för den svenska indiescenen och vi kan redan nu lova att detta kommer att bli en av de bättre julfesterna i vinter. Så se till att skaffa dig en biljett och kom i julstämning med högklassig musik!

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE