Nyhet

''Vårt vardagsrum är scenen''

VIDEOPREMIÄR: The Bongo Club – All She Said

Den onda musiken har kommit till byn. Detta gestaltas ack så snyggt i The Bongo Clubs senaste video till singeln All She Said. Boråsgruppen har hamnat i en svart-vit liten dumburk och förtrollar en liten flicka som blir liksom biten av musiken. Går ner sig i skiten. Mamma och pappa är ej glada, eller vänta nu. Någonting händer ju på vägen.

– Målet med videon är egentligen att boosta själva turnén, som innebär ca 900 mil och 21 gig på 25 dagar. Vårt vardagsrum är ju scenen, där är det inte många som slår oss även om vi nu börjar briljera också i studion, säger bandet till GAFFA.

Och det här vardagsrummet ägs indeed av kvartetten som imponerade stort på GAFFAs utsända under årets Live At Heart i Örebro.


Låten spelades in med producenten Anders Lagerfors i Nacksving i slutet av sommaren.
 
– Vi hade det mer än stressigt då vi skulle göra klart låten plus videon innan turnén, men vi höll det tajt, allt föll på plats. John (Andersson) på Dromedar var grym, bra lösningar och bra tajming.

Den kommande turnén börjar i Groningen i Holland och sen jobbar The Bongo Club sig vidare mot Frankrike, Spanien, Portugal och Tyskland och så stängs hela butiken i Aalborg i Danmark den 24 oktober. 
 
– Höjdpunkter i år har varit festivalerna XpoNorth och Belladrum Tartan Heart i UK, Positivus Festival i Baltikum i somras – och givetvis det totala kaoset på UHØRT i Köpenhamn i augusti. Men på nyårsafton tror jag säkert vi kommer ha toppat det, inte minst på turnén. Vi gör ju Monkey Week Festival i södra Spanien, det kan ju bli själva kronan!
 
Missa inte det här bandet live, vänner.
 
ANNONCE