Nyhet

Sarah Palin hotar stämma rappare

Hamnade i blåsväder efter ''skämt''.

Aprilskämt är inte alltid lätta att uppfatta, och när det blir fel, ja då kan det bli väldigt fel. Häng med nu:

Sajten Newslo skrev en fejkartikel, med påhittade citat från tidigare guvernören i Alaska, Sarah Palin. I artikeln hade "Sarah Palin" en hel del rasistiska uttalanden, där hon bland annat sa att slaveriet inte var påtvingat, utan att de svarta slavarna älskade det. Detta snappade Azealia Banks upp, och skrev en rad tweets om Sarah Palin som tidigare haft flera rasistiska uttalanden. Dessa tweets är borttagna nu i efterhand, men enligt Pitchfork ska Azealia Banks ha skrivit: "Let's find the biggest burliest blackest negroes and let them run a train on her. Film it and put it on Worldstar."

Detta uppfattade Sarah Palin som ett våldtäktshot, och skrev ett långt inlägg på sin Facebook-sida där hon klargjorde att det var falska citat, vilket i sin tur fick Azealia Banks att skriva en offentlig ursäkt till Palin där hon också förklarade att formuleringen i hennes tweets inte alls refererade till våldtäkt. Banks hävdar också att allting var ett skämt från hennes sida.


Där borde det ju vara slut, kan en tycka. Men nej, Sarah Palin nöjde sig inte med en ursäkt. I en intervju med People säger Palin att hon kommer att stämma den 25-åriga rapparen. Men Azealia Banks verkar inte alltför upprörd över det…

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE