Nyhet

Se Paul McCartney nekas tillträde till Grammys efterfest

''Hur VIP måste vi vara?''

När Grammy Awards i Los Angeles hade gått av stapeln i måndags var det såklart på sin plats med en, eller två, ordentliga efterfester. Och självfallet ville även Paul McCartney vara del av festligheterna men tji fick han, den världsberömda stjärnan nekades redan i dörren till efterfesten.

Paul McCartney försökte tillsammans med Beck, Foo Fighters-trummisen Taylor Hawkins, skådespelaren Woody Harrelson och hans hustru Nancy Shevell att komma in på rapparen Tygas efterfest men ingen av dem var välkomna. I ett videoklipp går det att se hur McCartney och hans sällskap blir nekade inte bara en, utan två gånger. Beatlessångaren tappar dock inte modet direkt utan uppger musikern Mark Ronsons namn flera gånger i hopp om att det ska lösa situationen.

När inte heller det fungerar säger McCartney "hur VIP, måste vi vara? Vi behöver en till hitlåt" och vänder sig efter det mot Beck och ber honom med sarkastisk underton att skriva en hitlåt så att de får komma in på festen. Efter ytterliggare några minuters diskussion med dörrvakten ger sällskapet upp och kör därifrån.


I efterhand har det dock visat sig att det hela handlade om ett missförstånd, McCartney med vänner hade nämligen hamnat utanför fel efterfest. Världsstjärnan skulle egentligen till Mark Ronsons Republic Records fest men hade tagit fel på var festen skulle hålla hus. Som tur var hann gänget även till den efterfesten efter att de nekats inträde på den första.

Se videon där McCartney nekas tillträde till Grammy-efterfesten här:


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE