Nyhet

Rekordspelning & SMS-kritik: Veckans (Håkan)nyheter i korthet

Kolla in snabb genomgång.

Har det varit annat än Håkan Hellström i veckan eller? Nej. Och nu skrivs det alltså ännu en text om Göteborgsfenomenet. ”Suck” säger hans hatare och killen som tyckte det var en bra idé att pränta in att Håkan var bättre förr på sin kropp (den blev faktiskt väldigt fin), och ”hurra” säger de som stod vid kravallstaketet igår med tårar rinnande nedför kinderna, när Håkan tog över Ullevi en andra gång.

Men allt Håkan-snack har inte bara varit positivt och hyllande. Det är väldigt sällan någon har modet eller kanske ens en anledning att ställa sig upp och höja rösten mot Håkan Hellström. Men nu har Alice b gjort det och oavsett om hennes anklagelser mot Håkan stämmer eller inte (varför skulle de inte?) är det skönt att se någon som står upp för sina rättigheter och inte kuvar sig för någon bara för att den heter Håkan Hellström.

Men. Rekord blev det. Magiska gästspel, en Hurricane-återförening och en Håkan som ristar in sig djupare och djupare i historieböckerna likaså. Och någonstans tror jag att Freddie Wadling satt och vakade över sin kompis.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE